Realisaties
Kijkwoning
Contact
Architecten
Bouwen op maat
FAQ
Blog
Your Home

Villabouw in Spanje, volledig op maat

Realisaties

¡Hola! Samen bouwen aan je toekomst, dat is onze passie. Maar wat als je bouwdroom zich in Spanje bevindt? Met Your Home is een nieuwbouwproject in Spanje niet langer een onbereikbare droom! We werken samen met een Belgische aannemer, die reeds meer dan 25 jaar in Spanje bouwt en woont. Zo bouwt Your Home samen jouw nieuwbouwwoning in regio Costa Blanca in Spanje. Wij begeleiden je samen van begin tot eind: van aankoop van de bouwgrond tot het ontwerp en de afwerking van je tuin en zwembad. En dat met dezelfde kwaliteit als in eigen land. Bovendien volgen wij alles voor je op! Klinkt muy bien, niet?

Interesse in een nieuwbouwwoning aan de Costa Blanca?
Maak vrijblijvend een afspraak om te weten te komen hoe wij te werk gaan.

Villabouw in Spanje

Waarom bouwen met Your Home in Spanje interessant is

Het is niet evident om een betrouwbare Spaanse aannemer te vinden voor de bouw van je droomwoning in het buitenland. Daarom trekken wij de Belgisch-Spaanse kaart en garanderen zo een uitmuntende service. Als je bouwt met Your Home in Spanje kan je rekenen op:

  • een aannemer met 35 jaar ervaring, waarvan 20 in Spanje;
  • de bouw van jouw droomvilla volledig naar jouw wens;
  • gebruik van kwalitatieve materialen, zoals Ytong. Ytongsteen is zeer isolerend en moeilijk verkrijgbaar in Spanje;
  • een aannemer die je op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen;
  • een volledig kant-en-klare afwerking van jouw bouwproject.
 
Aanpak

Verloop van een bouwproject in Spanje

Droom je van bouwen in Spanje? Afhankelijk van de grootte en het budget voor jouw project gaan wij op zoek naar de meest geschikte bouwgrond die jij wenst. Wij stellen een reeks geschikte bouwgronden voor, wij bouwen op jouw stuk grond of we gaan op zoek naar de perfecte grond voor jouw project. We nemen altijd samen met jou een kijkje ter plaatse na gezamelijke selectie en nemen de volledige administratie uit handen. Wij zorgen ook voor de juiste vergunningen. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Daarbovenop zijn wij specialisten in villabouw, zowel in de kustgemeentes als in het binnenland. Voor wie houdt van wonen met zicht op zee en gezellige terrasjes, raden we een woning aan de kust aan. In het binnenland is het dan weer rustiger wonen en zijn de prijzen een stuk lager. Bouw je met ons? Dan betalen wij zelfs een deel van je verblijfskosten terug!

Prijsindicatie van een nieuwbouwwoning in Spanje

Bij ons is elke villa uniek en kies je alles zelf. Van de opbouw, kleuren-, en tegelkeuze voor de vloeren tot de ramen, keuken, tuin, zwembad en oriëntatie van de woning. Zin om iets speciaals te doen met je droomwoning? Misschien droom je er al lang van om een B&B of een camperpark uit te baten? Of wil je kamers verhuren op een manège? Bij ons is alles mogelijk. Wij bouwen met oog voor de kleinste details, steeds met Belgische kwaliteit.

De prijs van de woning die je wil bouwen is natuurlijk afhankelijk van de grootte. Om een inschatting te maken van de prijs voor je woning geven wij met plezier een voorbeeld. Zo bedraagt de prijs voor een woning met een bewoonbare oppervlakte van 200 m² rond de € 380.000

Dit is inbegrepen:

Architect en technisch architect
Omheining en toegangspoort
Stabiliteitsberekening
Afgewerkte vloeren
Sondering
Gelakte binnendeuren en veiligheidsdeur
Labo (controleert alle nutsvoorzieningen ter plaatse)
100 m² aan terras en een zwembad van 4m op 8m
Documenten voor tienjarige verzekering
Keuken, badkamer, toilet, badkamermeubel voor enkele lavabo

Het team dat bouwt voor jou in Spanje

Wij hebben ter plaatse een heel team beschikbaar. Van metsers tot vloerders, van elektriciens tot loodgieters. Wij nemen de bouw van jouw droomwoning onder handen. Your Home en het plaatselijk team van aannemers werken met plezier aan jouw droomproject.

afspraak

Maak een afspraak en vertel ons over jouw droomwoning

Wil je van start gaan met de bouw van jouw nieuwbouwwoning? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak via ons contactformulier of stuur een mailtje naar spanje@yourhome.be. Wij luisteren met plezier naar jouw toekomstplannen!

Contacteer Your Home

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes

Wij gebruiken jouw e-mailadres enkel om onze maandelijkse nieuwsbrief te kunnen mailen.
We geven dit adres niet door aan derden, en houden het enkel bij zolang je je niet uitschrijft.