Realisaties
Kijkwoning
Contact
Architecten
Bouwen op maat
Immo
FAQ
Blog
Your Home

Je Droomhuis laten bouwen

Het is zover, naar dit moment kijk je al jaren uit. De tijd is rijp om je droomwoning te laten bouwen. Je ziet je nieuwe thuis al helemaal voor je: in een landelijke stijl met warme, aardse kleuren en natuurlijke materialen, of misschien net heel strak en modern met zwarte gepoederlakte stalen deuren en grote raampartijen.
Your Home droomt met je mee. We inspireren je graag met onze nieuwbouwprojecten. Misschien zie je iets wat je mooi vindt en ook in jouw eigen woning op maat wenst? Dat kan! Als betrouwbare bouwpartner coördineren wij jouw bouwproject, zodat jij ten volle kan genieten. We brengen je aan tafel met de architect en de aannemers en helpen je de juiste beslissingen te nemen.
Bouwgrond

Woning bouwen op eigen bouwgrond?

Your Home helpt je met veel passie en plezier om jouw droomwoning op je eigen bouwgrond te realiseren. Maar ook wie nog geen bouwgrond heeft, kan bij ons terecht. Laat ons weten waar je wil bouwen en wat je wensen zijn. Wij gaan voor jou op zoek naar het stuk bouwgrond waar we samen op kunnen bouwen.
Keuzestress? Onze bouwexperts helpen je beslissingen te nemen en begeleiden je doorheen het hele bouwproces.

Laat je inspireren

Bouwen met ons uniek stappenplan

Your Home werkt altijd op maat. Of je nu een huis wil bouwen of in één van onze nieuwbouwprojecten meestapt, elk bouwtraject verloopt op dezelfde unieke manier. Jouw taak? Je dromen met ons delen en gewoon genieten van de reis.
Energie

Energiezuinig bouwen

Leefcomfort, gezondheid, het milieu … Steeds meer wordt hier belang aan gehecht en dat kunnen wij als duurzame bouwfirma alleen maar toejuichen. Ook wij zetten sterk in op energiezuinig bouwen. Dat leidt tot optimale leefomstandigheden, zowel voor je gemoedsrust als voor je gezondheid. Goede isolatie en voldoende ventilatie zorgen voor een gezonde omgeving en een lager energieverbruik. Zo hebben wij de nodige knowhow en ervaring in huis om BEN-woningen te bouwen.
Kostprijs

Wat kost het om een woning te laten bouwen?

We zouden je hier heel graag een eenduidig antwoord op geven, maar dat kan natuurlijk niet. Het is een beetje zoals met een auto: afhankelijk van de opties, motor en materialen die je wil, zal de kostprijs hoger of lager zijn. Met bouwen is dat ook net zo. De locatie, de oppervlakte, notariskosten, materialen, de werkuren, verzekeringen, nutsvoorzieningen, de bouwcoördinatie … Elke keuze die je tijdens het bouwproces maakt, heeft een invloed op het uiteindelijke kostenplaatje. Net daarom geven wij je al een richting na het eerste gesprek met één van onze bouwadviseurs.
Actie

Maak kans op een Sonos Speaker

Hoe? Heel eenvoudig. Tip je familie, vrienden of kennissen over je unieke bouwervaring met Your Home. Bouwt één van hen met Your Home dan ontvang je een One SL Sonos speaker

Nieuwe blogberichten

3 redenen om voor vloerverwarming te kiezen


Vloerverwarming is vandaag razend populair, zeker in nieuwbouwwoningen. Dit soort ondergrondse verwarming is plaatsbesparend, energiezuinig én onderhoudsvriendelijk.

Hellend of plat dak? Ontdek de voor- en nadelen!


Bezit je een stuk grond en ben je van plan om te bouwen? Fijn! Maar welk dak moet je nu kiezen? Een plat dak of een hellend dak? Ontdek de voordelen van beide dakvormen. 

Enkele van onze partners

Contacteer Your Home

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes

Wij gebruiken jouw e-mailadres enkel om onze maandelijkse nieuwsbrief te kunnen mailen.
We geven dit adres niet door aan derden, en houden het enkel bij zolang je je niet uitschrijft.